Terug naar de voorpagina
De beste steaks in town!
Geïnspireerd door de traditie van de typische Amerikaanse steakhouses serveert Midtown Grill de beste USDA gecertificeerde steaks. De nadruk ligt hier op puurheid, verse ingrediënten en kwaliteit.

Onze culinaire steak experts gaan graag een gesprek met je aan over de fijne kneepjes van goede steaks en de bereiding ervan. Steakliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de signature 1.6 kilo T-bone, welke met zeezout gegrild wordt tot de ultieme sappigheid; een geweldig gerecht om met vrienden te delen.
Alle gerechten zijn klassiekers en geïnspireerd door de keukens van de eersteklas steakhouses in New York. Het menu wordt gecompleteerd door een uitgebreide selectie internationale wijnen uit gerenommeerde wijngaarden die perfect bij de gerechten op het menu passen.Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
Midtown Grill
Stadhouderskade 12
1054ES Amsterdam
0206075555
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
18:00 tot 22:30
Dinsdag:
18:00 tot 22:30
Woensdag:
18:00 tot 22:30
Donderdag:
18:00 tot 22:30
Vrijdag:
18:00 tot 22:30
Zaterdag:
18:00 tot 22:30
Zondag:18:00 tot 22:30


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels


Het restaurant heeft een warme Amerikaanse sfeer met een fantastisch uitzicht over het bruisende deel van Amsterdam tussen het Vondelpark en het Leidseplein. Alle zintuigen worden geprikkeld door de bruisende ambiance, de open show keuken en onweerstaanbare gerechten. Geniet na uw diner van een geweldige cognac en sigaar in onze privé Midtown Cigar Lounge.

Midtown Grill heeft het allemaal; geweldige steaks, warme ambiance en persoonlijke service. See you at Midtown!

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland