Terug naar de voorpagina
Café - Lasergame The Old Sailor

Op de hoek van de Gedempte Molenwijk en de Munnikstraat brengt nummer 13 deze keer geluk in Café – Lasergame The Old Sailor. In dit monumentale voormalige pakhuis zijn vier verdiepingen ingericht voor gezelligheid, feest, spel en spanning. The Old Sailor heeft zijn naam gekregen met een knipoog naar het gelijknamige en succesvolle “Popeye” café op de walletjes in Amsterdam.
De entree met veel glas geeft uiting aan het open karakter van het café, dat met een poolbiljart, diverse dartbanen en stam- en kaarttafels, meer biedt dan alleen een drankje en een hapje. De bar in het café is gemaakt van een 16 m² zeilboot omringt door tal van scheepsaccessoires. Ook zijn er benamingen gerelateerd aan de scheepvaart zoals het kombuis (keuken), de stuurhut voor de rokers, en de kajuit voor de automaten. De stamtafel is gemaakt van het zwaard van een skûtsje
D.m.v een scherm en projectie zijn voetbal (SC Heerenveen) en andere sportevenementen (EK, olympische spelen etc.) live te volgen.De Lasergame op de bovenliggende verdiepingen biedt een spannend vermaak voor jong en oud en is te boeken om gezellig te gamen maar ook voor partijen (en partijtjes), bedrijfsuitjes en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. In combinatie met de zaal met bar op de eerste verdieping zijn arrangementen in combinatie met buffet ook mogelijk.


Uitgaan in Heerenveen doe je bij:
The Old Sailor
Gedempte Molenwijk 13
8442BG Heerenveen
0513621952
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café
- Trendy lichtbruin café

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
18:00 tot 03:00
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
20:00 tot 03:00
Vrijdag:
20:00 tot 06:00
Zaterdag:
20:00 tot 06:00
Zondag:16:00 tot 03:00


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- Rock
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Grolsch
 
Extra's:- Poolbiljart
- Darts


LASERGAME

Lasergame is een enorm boeiend spel, geschikt voor jong en oud. Het wordt gespeeld in een 400 m2 groot mysterieus doolhof. Deze mistige arena bestaat uit twee verdiepingen en zit vol met roosters, verborgen hightech snufjes met geluids-, rook- en lichteffecten.
Lasergame is een overdonderend spel, maar beslist niet gevaarlijk. Maar pas op! Het is een doolhof met bizarre verrassingen! Zo kunnen er niet alleen tegenstanders verscholen zitten, maar kunt u ook geraakt worden door verschillende mijnen. Door deze mijnen kunt u in bepaalde gevallen tijdens het spel de mogelijkheid krijgen onzichtbaar te worden of een mitrailleurvuur te krijgen. Lasergame kan zowel solo als in teamverband gespeeld worden: “The Green and the Red”. Deze kleuren zijn terug te vinden door middel van de gekleurde lampjes op de vesten.
Lasergame is de perfecte invulling voor o.a. familiedagen, personeelsfeesten, verjaardags- partijen en vrijgezellenfeesten. Het is wel noodzakelijk om te reserveren. De lasergame is 7 dagen per week geopend.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland