Terug naar de voorpagina
Best steaks in town
Nieuwe formule voor restaurant Spice

ARNHEM - Restaurant Spice aan het Jansplein te Arnhem heeft na tien jaar een formulewijziging doorgevoerd. Met ingang van heden is er een hoofdrol weggelegd voor prime beef als Black Angus en Wagyu. In één adem door onderging ook het interieur een opzienbarende metamorfose.

Het Arnhemse restaurant van Sue en Silvio Poell, tevens oprichters van restaurantketen Donatello's, genoot grote regionale bekendheid vanwege de mediterrane keuken met een oosters tintje. Ook de Tex-Mex gerechten vielen bij een brede doelgroep prima in de smaak. Toch vond het echtpaar het tijd worden om het roer om te gooien.


Uitgaan in Arnhem doe je bij:
Spice
Jansplein 49
6811GD Arnhem
0264432963
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
16:30 tot 21:30
Dinsdag:
16:30 tot 21:30
Woensdag:
16:30 tot 21:30
Donderdag:
16:30 tot 21:30
Vrijdag:
16:30 tot 21:30
Zaterdag:
16:30 tot 21:30
Zondag:16:30 tot 21:30


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels


Silvio Poell: "Enerzijds omdat we ook in Arnhem als het ware overspoeld worden met oosters getinte restaurants; anderzijds omdat we tien jaar een mooie termijn vinden om te vernieuwen. Eerder runden we hier op deze plek met veel succes Mexicaans restaurant Trocadero. Ook toen hebben we na tien jaar heel bewust voor een andere formule gekozen."

Sue en Sivio willen Spice op de kaart zetten als een laagdrempelig steakhouse van uitzonderlijke klasse. "We houden voor de liefhebbers de Tex-Mex kaart in ere, maar werken voornamelijk met rundvlees van absolute topkwaliteit, zoals Black Angus en Wagyu", aldus Sue. "Gasten krijgen advies van de chef-kok, kunnen eventueel zelf hun steak uitkiezen en die op het gewenste gewicht laten portioneren."

Bij the best steaks in town horen natuurlijk de mooiste wijnen. De kaart vermeldt dan ook diverse wijnen uit landen waar de runderen vandaan komen, zoals Nieuw Zeeland, Argentinië en Californië, maar ook stevige topwijnen als Italiaanse Amarone's en Spaanse Gran Reserva's.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland