Terug naar de voorpagina
Eetcafé Mejuffrouw Janssen in Arnhem wordt sinds twee januari 2013 bestierd door kersverse eigenaar Haroen Braakman. Deze rasechte Arnhemmer mag dan wel nieuw zijn in de ondernemerswereld, wat restaurants betreft is hij al een echte veteraan. Met zijn moeder achter de bar en zijn stiefvader in de keuken heeft Haroen de horeca met de paplepel ingegoten gekregen. Daarnaast is hij op verschillende plekken in Gelderland door de jaren heen aan het werk geweest als onder andere kok: “de horeca is iets wat me altijd aangetrokken heeft, ik heb nooit iets anders gedaan.”

Met de overname van Mejuffrouw Janssen heeft Haroen een waardevol stukje Arnhem in bezit gekregen. Want deze Arnhemse eetgelegenheid heeft een lange traditionele geschiedenis; op vijftien maart jongstleden werd het 30-jarig bestaan gevierd. Al sinds 1983 staat Mejuffrouw Janssen bekend als uiterst gezellig en vertrouwd en Haroen is vastbesloten dit nog lang zo te houden. “Ik hoop dat deze zaak nog lang zo doorgaat, want het is toch een stukje geschiedenis van Arnhem. Daarom heb ik ook gekozen om dit te doen,” zo zegt hij. Op nostalgische toon vertelt hij over gasten die er als student al kwamen eten en nu nog steeds blijven komen. In deze moderne tijd waar het steeds meer draait om groot en chique wil Haroen met Mejuffrouw Janssen een plek bieden waar persoonlijke aandacht voorop staat en waar vooral 'gewoon' gezellig kan worden getafeld.


Uitgaan in Arnhem doe je bij:
Eetcafé Mej. Janssen
Duizelsteeg 6
6811GS Arnhem
0263799951
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
17:00 tot 22:00
Woensdag:
17:00 tot 22:00
Donderdag:
17:00 tot 22:00
Vrijdag:
17:00 tot 22:00
Zaterdag:
17:00 tot 22:00
Zondag:17:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels


De menukaart is doeltreffend en bovendien zeer voordelig. Naast het bestellen van overheerlijke à la carte gerechten kunnen gasten nu ook kiezen voor het 3-gangen keuzemenu, waarmee een avondje dineren nog geen twintig euro per persoon hoeft te kosten. Op ieder gerecht dat op tafel verschijnt, heeft Haroen zijn persoonlijke stempel gedrukt. Daarmee is de eetbelevenis in Mejuffrouw Janssen nergens anders te ervaren; zelfs een gangbaar gerecht als spareribs wordt op unieke wijze bereid. Maar dat is dan ook één van Haroens specialiteiten.

Er is voor ieder wat wils en ook aan de kleintjes is gedacht met een speciaal kindermenu. Haroen vindt het namelijk belangrijk dat iedereen zijn restaurant binnen kan stappen. De ontvangst en bediening wordt verzorgd door hartelijk en attent personeel. Niemand moet zich ongemakkelijk voelen: “het is gewoon gemoedelijk, de doelgroep is heel groot,” stelt Haroen. Gasten kunnen hier op hun gemak eten en ’s avonds lekker bijkletsen aan de bar. Een bezoek aan Mejuffrouw Janssen staat garant voor een uiterst scherp geprijsd, onbekommerd en vooral ouderwets gezellig avondje uit!

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland