Terug naar de voorpagina
L!VE is een uniek en veelzijdig concept in Tilburg waar je kunt rekenen op een avondvullend programma vol entertainment! Dé locatie bij uitstek voor zowel een gezellige borrel, als een heerlijk diner en een knalfeest.

Vijf dagen per week is L!VE vanaf 16:00 uur geopend voor de eerste borrelaars. Geniet samen van een lekker drankje aan de bar om daarna aan tafel te gaan en te smullen van de heerlijkste grillgerechten. De Big Green Eggs staan de hele avond te grommen en roken om de lekkerste saté van kippendij, sweet ’n spicey ribs en funky burgers op tafel te toveren. Ook voor de visliefhebbers en/of de vegetariër serveren ze bij L!VE smaakvolle gerechten.

Ennnnn…. Dit alles onder het genot van LIVE muziek! Professionele, zingende pianisten spelen hier de gehele avond aan elkaar en zorgen daarmee voor de perfecte ambiance voor het moment. Verzoeknummertjes zijn natuurlijk welkom! Na het diner gaan de tafels en stoelen opzij en wordt L!VE een gezellige uitgaansgelegenheid waarbij rond 00:30 uur de leukste DJ’s het stokje overnemen van de pianisten. De liefhebbers van een feestje kunnen losgaan tot in de vroege uurtjes, want L!VE is iedere dag van de week tot 04:00 uur geopend.

* Op maandag en dinsdag serveren wij geen diner, maar zijn wij vanaf 20:00 uur wel geopend voor het uitgaanspubliek.


Uitgaan in Tilburg doe je bij:
LIVE Pianobar Tilburg
Heuvel 43
5038CS Tilburg
0135426592
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Danscafé
- Feestcafé
- Trendy café

Openingstijden:
Maandag:
20:00 tot 04:00
Dinsdag:
20:00 tot 04:00
Woensdag:
16:00 tot 04:00
Donderdag:
16:00 tot 04:00
Vrijdag:
16:00 tot 04:00
Zaterdag:
16:00 tot 04:00
Zondag:16:00 tot 04:00


Ons publiek:Vanaf 21
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- House
- Live Muziek
- Top 40
- Trendy
 
Biermerk:Grolsch
 
Terras: tafels
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


We staan natuurlijk bekend om onze knalfeesten op de latere avond, maar je kunt bij ons ook terecht voor een gezellige borrel en een heerlijk diner. Dat laatste is een beetje een ondergeschoven kindje geworden, maar gaan wij weer nieuw leven in blazen.

Vrijdag 2 september is er dan ook een re-opening om de hernieuwde L!VE aan het publiek te presenteren. De officiële uitnodiging voor de Pre-Opening volgt nog, maar zet de datum vast in je agenda!

Ook de website en andere online uitingen worden onder handen genomen.

So stay tuned! More info will follow soon.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland