Terug naar de voorpagina
Voor een avond compleet uit je dak ben jij in Cafe Rumours op de juiste plaats!! Rumours is het grootste cafe van Amersfoort in het hart van de stad. Met 3 verschillende zalen is hier voor ieder wat wils!Uitgaan in Amersfoort doe je bij:
Rumours
Lavendelstraat 9-13
3811CN Amersfoort
033-4612247
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Danscafé
- Feestcafé
- Studentencafe

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
22:00 tot 03:00
Vrijdag:
22:00 tot 04:00
Zaterdag:
22:00 tot 05:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:Vanaf 18
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- Dance
- Disco
- Feestmuziek
- House
- Nederlandstalig
- Rock
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Heineken
 
Terras:30-50 tafels
 
Extra's:- Kweb TV-Circuit
- Darts
- Dansvloer
- Dj


Rumours The Legends is een mooi ingericht danscafe met bijzonderheden uit de muziekgeschiedenis. Onze muziekstijl in dit deel van de Rumours is de muziek van de laatste 20 jaar afgewisseld met de populaire hits! Ingericht met een DJ-Booth, pooltafel en darts!

In Rumours “Swing” onze ruime danszaal, met een grote en een kleine bar, kan je een avond geweldig uit je dak gaan. De huis- en gastdeejays zullen je vermaken met de allernieuwste urban, club en hardstyle! Dj Twinnie zorgt elk weekend voor een vet feestje en hou de agenda van The Swing in de gaten op de website!

De Rumours was niet compleet geweest zonder de Inn, het gezelligste feestcafe van de stad! De echte feestnummers en hits uit de top 40 komen hier voorbij!

Doordat Rumours uit verschillende delen bestaat, maar liefst 3 zalen en 2 dansvloeren, is dit de perfecte locatie voor feesten en partijen vanaf 50 tot 800 personen! Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt door scholen en bedrijven om een spetterend feest te organiseren. (more info: info@rumours.nu, of vul het formulier op deze site in en wij nemen contact met u op)

“Rumours goes back into the past and
flies into the future"
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland