Terug naar de voorpagina
Enjoy-it Beach Club, uniek in Breda.

Het gehele jaar door het gevoel van zomer, vakantie en helemaal uit je dak kunnen gaan is het uitgangspunt van de enige echte Beach Club van het zuiden.

Niet zomaar een café met het thema beach club maar volledig tropisch ingericht.
Van schitterende muurschilderingen tot kokosnoten en aangepaste barren in American stijl die regelmatig bijna bezwijken onder het gewicht van het feestend publiek.
En natuurlijk exotisch personeel wat maar al te graag met het publiek mee feest terwijl men heerlijke tropische drankjes serveert.

De ongedwongen sfeer, de gezelligheid en de inzet van het personeel om er elke keer weer een groot feest van te bouwen heeft er toe geleid dat vooral op zaterdagavond er nogal een wachttijd is ontstaan om binnen te kunnen.
Indien je van plan bent om ons een keer te bezoeken kom dan zo vroeg mogelijk.

ENJOY-IT and make fun.


Uitgaan in Breda doe je bij:
Enjoy-it Beach Club
Visserstraat 7
4811WH Breda
076-5203126


Weetjes


Soort gelegenheid:- Danscafé
- Feestcafé

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
21:00 tot 02:00
Vrijdag:
21:00 tot 02:00
Zaterdag:
21:00 tot 02:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:16-20 en 21-25
 
Onze muziek:- Dance
- Top 40
 
Biermerk:Heineken
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


Een rustig avondje stappen zal bij ons niet meevallen maar dat we bij Enjoy-it kosten nog moeite sparen om van jou stapavond een knalfeest te maken is inmiddels al bekent in Breda en omgeving.

Sta er dan ook niet van te kijken dat het personeel tussen het publiek opduikt met een te gekke act. Ook de meest uiteenlopende artiesten kun je bij ons verwachten, wat dacht je van strippers, goochelaars, fakirs, karikatuurtekenaars, limbo dansers, vuurspuwers, maffe zangers, stripsters, ballonkunstenaar enz.. Zelfs een reuze python heeft al eens de show gestolen. Maar ook het publiek kan er wat van, zoals bierdrink wedstrijden, billen schudden, meloen happen en zelfs een wedstrijdje condoom blazen gaan ze niet uit de weg.

Tot ziens in de Enjoy-it Beach Club.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland