Terug naar de voorpagina
Café de Twee Heeren

is te vinden in het centrum van Maastricht in de Platielstraat, een zijstraat van het beter bekende Vrijthof, op de huisnummers 17 en 19. De vele kaarsen die in het café branden geven een gezellige, warme en welkome indruk.

Het hele jaar door kunt u in Café de Twee Heeren overdag lekker lunchen en ‘s avonds tot 21.30, heeft u er ruime keus uit verschillende gerechten van onze smakelijk vernieuwde dinerkaart. Omdat een gedeelte van onze gasten uit studenten bestaat, zijn er, in overleg, ook speciale studenten- en weekschotels mogelijk. De uitgebreide dinerkaart biedt tevens de mogelijkheid om een lekkere maaltijdsalade, Varkenshaas, de alom geprezen Saté of Maestrichtse Zuurvlees of een vegetarisch gerecht te eten.

Wanneer u met een groep naar Maastricht komt, of al in Maastricht bent en u van de dinerkaart en een lekker glaasje wijn of speciaal bier wilt genieten, kunt u het beste eerst even reserveren. U kunt ook gebruik maken van onze bovenverdieping. De zaal op de bovenverdieping biedt plaats aan groepen tot ongeveer 40 personen. Natuurlijk kan er in de zaal ook vergaderd en geborreld worden. De Twee Heeren vraagt geen zaalhuur, dus als U het interessant vindt, loop dan eens binnen of bel en vraag naar de voorwaarden.


Uitgaan in Maastricht doe je bij:
Café de Twee Heeren
Platielstraat 17-19
6211GV Maastricht
043-3262288
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café
- Café - Restaurant
- Eetcafé

Openingstijden:
Maandag:
11:00 tot 02:00
Dinsdag:
11:00 tot 02:00
Woensdag:
11:00 tot 02:00
Donderdag:
11:00 tot 02:00
Vrijdag:
11:00 tot 03:00
Zaterdag:
11:00 tot 03:00
Zondag:11:00 tot 02:00


Ons publiek:25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- Dance
- Disco
- Nederlandstalig
- Rock
 
Biermerk:Heineken
 
Terras:5-15 tafels


Na 22.00 uur vindt er, van dinsdag t/m zaterdag, in Café de Twee Heeren een complete metamorfose plaats. Al de tafels en de stoelen worden verwijderd, het licht wordt langzaam gedimd, de discolampen gaan aan en de volumeknop van de muziek gaat omhoog………here we go!!!! PARTYTIME !!!!!!!
Op dinsdagavond is de Twee Heeren het thuishonk van ESN Maastricht, een grote studentenvereniging, speciaal gericht op onze buitenlandse studenten.
Dat betekent; tapkraan vol open en speaking a lot of foreign languages natuurlijk……..gegarandeerde gezelligheid (en drukte!!!). Op woensdag- en donderdagavond is het eveneens gezellig druk, nu met Nederlandse studenten en “Maastrichtse” oudere jongeren. Op vrijdag en zaterdag vind je in het café minder studenten, zoals in heel Maastricht het geval is. De Twee Heeren heet dan toeristen en de Maastrichtse bevolking van harte welkom om samen er een gezellige avond van te maken. De muziek die wij hiervoor gebruiken is de bekende oude en nieuwe rock, 60's 70’s, 80’s, nederlandstalige muziek, top 40, dance en af en toe iets trance….. Op zondag en maandag blijft het meubilair staan…..dan is er tijd voor een goed gesprek, kaarten, dobbelen en een lekker glas bier van het vat (Heineken, La Chouffe, Palm, Wieckse Witte, Grimbergen of het bier van de maand) of uit de fles (Carlsberg, Corona, Desperados, Westmalle Tripel, De Koninck, Duvel,of Kriek).

Café de Twee Heeren neemt ook deel aan verschillende Maastrichtse evenementen zoals het Parcours, het Smartlappen festival en natuurlijk Carnaval. Mocht U nog vragen hebben, bel dan met 043-3262288.

Het personeel van Café de Twee Heeren heet u hartelijk welkom……..!!
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland