Terug naar de voorpagina
Al kun je dit café gewoonweg niet mislopen, op deze site willen we je voor alle zekerheid nog even de weg wijzen naar het gezelligste café van Nijmegen:

Malle Babbe Café


Te vinden in de Molenstraat, midden in het centrum, zijn wij in zeer rap tempo uitgegroeid tot één van DE café´s van Nijmegen en daarmee een vaste uitgaansplek voor studenten en jong-werkenden. Is het doordeweeks een gezellige borrelplek met her en der een stevig feestje, op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag draait Malle Babbe sowieso de knoppen verder open, en wordt de kroeg omgetoverd tot een eersteklas feestgebeuren. Soms moet je even wachten om binnen te komen, maar eenmaal binnen is je avond ook gegarandeerd een succes.

Al onze barmannen zijn stuk voor stuk mannen die je graag wilt kennen. Zij zorgen ieder op hun eigen wijze voor jouw topavond. De agenda van Malle Babbe Café is altijd gevuld: Van studentenavond tot het Malle Bierfeest, Barwedstrijd tot Bokbiertocht. Daarnaast is er iedere dag een speciale vaste actie. Je kunt ook bij ons terecht voor je verjaardag of andere borrels. Malle Babbe Café heeft ook verscheidene sport- en studentenverenigingen, die allen de naam Malle Babbe in ere houden. Zij leveren op hun borrelavond een welkome bijdrage aan de sfeer in Malle Babbe. En als je iets live op tv zou willen volgen, dan kan dat uiteraard, op levensgroot scherm. De kracht van het café zit simpelweg in het publiek. Wie houdt van echte gezelligheid en weinig narigheid, weet ons te vinden!

Nog niet bekend met Malle Babbe Café? Kom dan eens gezellig pilsen. Wij houden de deuren iedere dag voor je open!Uitgaan in Nijmegen doe je bij:
MalleBabbeCafé
Molenstraat 65
6511HB Nijmegen
024-3245474
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café
- Feestcafé
- Studentencafe

Openingstijden:
Maandag:
20:00 tot 02:00
Dinsdag:
20:00 tot 04:00
Woensdag:
20:00 tot 04:00
Donderdag:
20:00 tot 04:00
Vrijdag:
20:00 tot 04:00
Zaterdag:
20:00 tot 04:00
Zondag:20:00 tot 02:00


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- Disco
- Nederlandstalig
- Top 40
 
Biermerk:Heineken
 
Terras:5-15 tafels
 
Extra's:- Dj


Probeer ook eens nieuwe Tapton! Dit is een biertap waar je je eigen biertje kan tappen. Een leuk idee voor als je een feestje hebt of met een groep aan het stappen bent. Zeker op de drukke avonden hoef je dus nooit te wachten op je drankje. Het is ook nog eens voordeliger!

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland