Terug naar de voorpagina

Menukaart


Er zijn geen kaarten aanwezig

Adres gegevens:
DE WITTE UYL
Frans Halsstraat 26
1072BR Amsterdam
0206700458

SMS nieuwsbrief

Schrijf je GRATIS in voor de DE WITTE UYL SMS-nieuwsbrief. Het is erg simpel. SMS onderstaande code naar ons en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en evenementen.

SMS; 16493
naar 06-27294466.

Openingstijden:

Maandag:
gesloten
Dinsdag:
18:00 tot 23:00
Woensdag:
18:00 tot 23:00
Donderdag:
18:00 tot 23:00
Vrijdag:
18:00 tot 23:00
Zaterdag:
18:00 tot 23:00
Zondag:gesloten


DE WITTE UYL

Gestoomde wontons gevuld met krabvlees, Hollandse garnalen, rucola, gember en mascarpone, geserveerd met een bouillon van mierikswortel en een tempura van zeekraal


Geitenhamburger met mint en basilicum op een salade van dikke yoghurt met zeekraal, komkommer en radijs, afgetopt met rauwe witte asperges uit Woubrugge


Bladerdeegtaartje met buffalo mozzarella, gegrilde courgette en beetgare witte asperges uit Woubrugge en een warme basilicumdressing met stukjes tomaat
Tartaar van witte tonijn (msc), shiso, avocado, waterkers en een gepocheerd ei, geserveerd met een ansjovismayonaise


Ravioli gevuld met kalfssucade en salie op gebakken spitskool met een bouillon van venkel


Rösti van aardappel met komijn en lavas met daarbovenop huisgemaakte humus met limoen en een mesclun slaatje

Gerookte makreel (msc, Frank’s Smokehouse) met een crème van doperwten, tuinbonen en munt en een timbaaltje van ingelegde citroen


Lamsbiefstuk met een kroketje van aardappel, gerookte knoflook en dille, geserveerd met in rosé gestoofde sjalot en een soja mayonaise


Cannelloni met broccoli, hazelnoot en gerookte mozzarella, geserveerd met een coulis van geroosterde paprika

Gegrilde baramundi filet (msc) op gewokte pasta met groene kool en een Hollandaise saus

Getrancheerde ossenhaas met een kaastaartje van gorgonzola en oude Beemster en een slaatje van wilde spinazie

Gestoomde wontons gevuld met tofu, spitskool, koriander, gember, sereh en chèvre, geserveerd met een miso bouillon en een zeewierslaatje




Desserts



Drie bollen ijs
Ons ijs komt van een kleine ijsmaker; Professor Grunschnabel, die zuiver plantaardig ijs maakt zonder geur-, kleur- of smaakstoffen toe te voegen of een synthetisch bind of conserveermiddel te gebruiken. Het is dan ook heerlijk ijs met een ongekende pure smaak



Cannelloni van ananas gevuld met een parfait van pina colada, geserveerd met warme gecarameliseerde ananas



Crème brulee van hazelnoot met een vleugje mint



Een mousse van hangop met gedroogde en gesuikerde cranberry’s met stukjes meringue



Koffie of thee naar keuze met wat chocolade en karamels van ons chocobord



Grand dessert



Kaasbord











Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland