Terug naar de voorpagina

Menukaart


Er zijn geen kaarten aanwezig

Adres gegevens:
le bistrot de la place
plaats 27
2513ad Den Haag
0703643327

SMS nieuwsbrief

Schrijf je GRATIS in voor de le bistrot de la place SMS-nieuwsbrief. Het is erg simpel. SMS onderstaande code naar ons en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en evenementen.

SMS; 18232
naar 06-27294466.

Openingstijden:

Maandag:
12:00 tot 23:00
Dinsdag:
12:00 tot 23:00
Woensdag:
12:00 tot 23:00
Donderdag:
12:00 tot 23:00
Vrijdag:
12:00 tot 23:00
Zaterdag:
18:00 tot 23:00
Zondag:gesloten


CARTE HIVER 2011:12


LES ENTRÉES FROIDE

Terrine de foie gras, médaillon forestière. €17.50

La salade du bistrot Pierre €9.50

Salade de magret confit maison, et girolles €9.80
Salade met gekonfijte eendenborst en cantharellen

Rillettes D’aiglefin maison. €9.50
Rillettes van wijting

errine de foies de volaille au cognac €11.50
Boeren paté van kippenlevertjes « au cognac »

Terrine de légumes aux artichauts, champignons, au roquefort €9.50
Terrine van artisjok, wildebospaddestoelen, en roquefort

LES HUITRES

3 pièces €6.00

6 pièces €12.00

9 pièces €18.00

12 pieces €24.00


LES ENTRÉES CHAUDES

Gratin de blancs de poireaux au Beaufort €9.50
Gegratineerde prei met Beaufort kaas saus.

Tatin d'aubergines du « Chef » €10.70
Tatin van aubergines, op de wijze van de chef.

Foie gras sauté choucroute, sauce aux truffes €18.50

Champignons farcis aux escargots à la Bourguignonne vin rouge €9.70
Met slakken gevulde paddenstoelen in rode wijn saus

Pâté d'agneau de Pézenas €12.70
Boeren lamspaté in korstdeeg

Coquilles St Jacques, sauce au Whisky €13.00

La douzaine d’escargots Bourguignonne €14.00
Een dozijn slakken in knoflokboter op Bourgondische wijze



LES SOUPES

La soupe à l’oignon gratinée €8.70

Soupe de poissons aux croutons et rouille €8.80




Les spécialités
Choucroute garnie du Bistrot €33.50

Andouillette maison à la moutarde €24.50

Pieds de cochon farcis, façon du Chef €23.80

Tripes à la mode du Bistrot €23.90

Rognons de porc étuvés, sauce au Madère €23.70

Demandez notre plat du jour, vanaf… €23.70

Boudin noir maison, aux pommes fruits €23.70



Lunch menu
3 gangen € 34.60

Menu du soir
5 gangen € 50.00 Arrangement de vins € 25.50
4 gangen € 47.50 Arrangement de vins € 20.50
3 gangen € 45.00 Arrangement de vins € 16.50


LES VIANDES

Tournedos Rossini €29.95

Le confit de canard €24.50

Suprême de pintade farci aux figues sèches €23.80
Met gedroogde vijgen en kruiden gevulde parelhoenborst

Magret de canard sauce pommes calvados €24.60

Bœuf bourguignon €23.70

Roulé d'agneau aux pruneaux, flageolets et jus €23.70
Rollade van lamsborst gevuld met pruimen en flageoletbonen

Souris d’agneau caramélisée au miel et thym €23.70
Lamsschenkel gecarameliseerd met honing en tijm

Cote de bœuf, Béarnaise « pour deux personnes » €42.50
OP is OP


LES POISSONS

Filet de St Pierre à la rouille €22.80
Filet van Zonnevis à la Marseillaise met croûtons en rouille


Joues de cabillaud,purée de citrouilles, algues, sauce truffes €22.90
Kabeljauw wangen met groentenpurée en zeewier in een truffelsaus

Gratin de poissons et de fruits de mer du Chef €22.60
Gegratineerde vis en zeevruchten op de wijze van de chef

Filets de rougets en papillote au citron à l'aneth, pate d'anchois, €23.20
Papillote van rode mulfilet met ansjovis, citroen, dille en groenten

Coquilles St Jacques, sauce au Whisky €24.00

VEGETARIENS

Tian de Korn €21.00
Ovenschotel van verse groenten en korn met een tomatenkruidensaus

Œufs pochés Maraichère, à la Béarnaise €21.50
Gepocheerde eieren op aardappel met spinazie en wortel,bearnaisesaus


LES DESSERTS

La tarte Tatin €7.90

La fameuse crème brûlée €7.60

Les pruneaux aux milles épices €7.85

Mousse au chocolat €7.60

Tartelette aux fruits des bois €7.90

Café liégeois €7.50

Naturellement, le plateau de fromages est à votre disposition.


LES GIBIERS

Voor de echte liefhebber, seizoensgebonden, en indien voorradig!
Vanaf Médio Oktober !

Filet de cerf sur choucroute
Filet van hert op Elzasser wijze

Civet de sanglier
In rode wijn en kruiden gestoofd wildzwijn met winter groenten


Caille farcie forestière, sauce aux airelles et endives braisées
Met bospaddestoelen gevulde kwartel met veenbessensaus en
gecarameliseerde witlof

1/2 faisant rôti aux salsifis, garni de choucroute et fond de gibier
In de oven gegrilde ½ fazant met schorseneren, zuurkool en wildsaus

Noisette de chevreuil Rossini et tarte à la citrouille
Reenoot met ganzenlever, truffelsaus en een taartje van pompoen

Magrets de pigeon sur tartelette de poire avec son jus
Duivenborst in zijn eigen jus bereid op een taartje van peren










Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland