Terug naar de voorpagina

Menukaart


Er zijn geen kaarten aanwezig

Adres gegevens:
Restaurant De Saeck
Ginnekenweg 262
4835NK Breda
0765654095

SMS nieuwsbrief

Schrijf je GRATIS in voor de Restaurant De Saeck SMS-nieuwsbrief. Het is erg simpel. SMS onderstaande code naar ons en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en evenementen.

SMS; 18237
naar 06-27294466.


Klik op de foto voor meer foto's van Restaurant De Saeck


Menukaart



Voorgerechten

- Oesters no. 2 uit Oléron, geserveerd met citroen en sjalotjes in rode wijnazijn ½ dozijn € 10,50
- Oesters no. 2 uit Oléron, gegratineerd met gremolata ½ dozijn € 11,50

- Gamba’s gebakken met tomaat, koriander, komijn en ras el hanout (Marokkaans kruidenmengsel) € 12,50
- Coquilles uit de schelp met saffraansaus en greenshell mosselen, gegratineerd met gremolata, geserveerd met waterkers en gegrilde paprika € 13,00
- Bonbon van Iberico pata negra, gevuld met een frisse salade van artisjokharten, zongedroogde tomaatjes en dressing van geroosterde amandelen € 10,50
- Salade met bresaola, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, gegrilde aubergine met een dressing van balsamico € 10,00
- Carpaccio van ossenhaas met arganolie geparfumeerd met truffel, geroosterde pistachenootjes en pecorino € 11,00

Onze voorgerechten zijn ook als hoofdgerecht te bestellen

Soepen
- Vissoep met langoustines en pan con tomate € 9,50
- Marokkaanse tomatensoep met koriander en kerriemascarpon € 7,00

Vegetarisch
- Vegetarische tajine met diverse mediterrane groenten € 17,00
- Vegetarische lasagna, gevuld met groenten, gorgonzola, pijnboompitjes en tomaat € 16,50

Hoofdgerechten Vlees
- Gegrilde Argentijnse Angustournedos met salsa verde en appelkappertjes € 24,00
- Iberico varkensrack overgoten met balsamicosaus en gekarameliseerde melouse-uitjes € 22,50
- Eendenborstfilet op de huid gebakken met dadelpuree, begeleid door portsaus € 19,50
- Runderentrecote met olijvenduxelles, uitgebakken spekjes en rozemarijnolie € 21,00
- Tajine van lamsschenkel, rozijnen, pruimen, ui, kaneel en gember, geserveerd met passende bijgerechten, voor 2 personen € 44,50

Hoofdgerechten Vis
- Verse sardines van de grill met tomatenchutney en couscous € 19,00
- Tarbotine met witte wijn en verschillende verse kruiden uit de oven € 22,00
- Rode mulfilet met saffraanolie en stamppotje van truffelaardappel € 20,50
- Sliptongetjes met rode pesto, groene olijven en geroosterde pijnboompitjes € 21,00

Al onze hoofdgerechten worden geserveert met bijpassend garnituur.


Deserts
- Limoenparfait met rode vruchten en een glaasje limoncello € 8,00
- Trio van chocolade: huisgemaakte muffin, mousse en een bolletje roomijs € 8,50
- Mango sorbetijs met verse mango en witte chocolade € 8,00
- Pistache crème brûlée met een bolletje pistache-ijs € 7,50
- Marokkaanse verse muntthee met diverse bijpassende zoete lekkernijen € 9,50
- Kaasplankje met notenbrood en dadels € 8,50








Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland